«Στερνή μου γνώση…» – ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Το διαδικτυακό παιχνίδι ερωτήσεων των Ομάδων μας έκλεισε την 5η εβδομάδα του και ήδη έχει αναδείξει 5 ΝΙΚΗΤΕΣ που θα λάβουν μέσα στις επόμενες μέρες το δώρο τους!

Από σήμερα όμως ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2020 που αρχίζει η 6η εβδομάδα του παιχνιδιού, έχουμε και κάποιες αλλαγές στους κανονισμούς.

paizo.agonistes.gr

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

 • Κάθε «πρωτάθλημα» θα έχει 4 γύρους, που θα διεξάγονται σε 2 εβδομάδες!
 • Οι ημέρες διεξαγωγής των γύρων θα είναι: ΚΥΡΙΑΚΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 21:15
 • Ο κάθε γύρος θα έχει 50 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
 • Ο τρόπος απόδοσης βαθμών θα μεταβληθεί ως εξής:
  • Ο 1ος που θα απαντά σωστά: 10 β.
  • Ο2ος που θα απαντά σωστά: 9 β.
  • Ο3ος που θα απαντά σωστά:  8 β.
  • Οι υπόλοιποι με σωστή απάντηση: 7 β. !!!
 • Η πλατφόρμα του παιχνιδιού θα παραμένει ανοιχτή 30 λεπτά (21:15 έως 21:45)

 

 

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ μπορείς να παίξεις?
ΒΗΜΑΤΑ:
1) Ανοίγεις νέα καρτέλα και πληκτρολογείς: https://paizo.agonistes.gr/και εμφανίζεται στην οθόνη σου η σελίδα του παιχνιδιού μας.
2)  Δημιουργείς έναν λογαριασμό ειδικό για το παιχνίδι. Τα στοιχεία που σου ζητούνται για να γραφτείς είναι: α) όνομα ή ψευδώνυμο, β) το email σου (ή κάποιο της οικογένειάς σου) και γ) έναν κωδικό.
3) Τσεκάρεις το captcha, ότι δεν είσαι ρομπότ… αλλά άνθρωπος!
4) Και… μπαίνεις! Αμέσως εμφανίζεται μπροστά σου η αντίστροφη μέτρηση για τον χρόνο έναρξης του παιχνιδιού!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τελειώνοντας η αντίστροφη μέτρηση εμφανίζετε η 1η ερώτηση και το παιχνίδι αρχίζει. Γι’ αυτό πρέπει να συνδεθείς εγκαίρως και να περιμένεις τη λήξη της…“countdown”.
ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
1.Κάθε γύρος αποτελείται από 50 ερωτήσεις.
2.Νικάει αυτός που θα απαντήσει σωστά και γρήγορα! Δεν φτάνει μόνο να απαντάς σωστά μια ερώτηση, αλλά και να είσαι γρήγορος στις απαντήσεις. Μην προσπαθήσεις να googlάρεις… έχασες! Επίσης αν κάποιος συνδεθεί στο παιχνίδι με καθυστέρηση (πχ 9:20 μμ.), θα μπορέσει να χαρεί το παιχνίδι, αλλά όχι τις πρώτες θέσεις…
3.Πριν από κάθε ερώτηση εμφανίζεται μια εικόνα για 5” η οποία μπορεί να είναι απαραίτητη, βοηθητική ή αδιάφορη για την ερώτηση που ακολουθεί. Γι’ αυτό δώσε προσοχή σε όλες τις φωτογραφίες που προηγούνται των ερωτήσεων…
4.Για κάθε ερώτηση έχεις 4 πιθανές επιλογές-απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που θεωρείς σωστή!
5.Όταν φτάσεις στο τέλος του γύρου, όταν απαντήσεις δηλαδή και στις 50 ερωτήσεις, βλέπεις μπροστά σου τη γενική βαθμολογία όλων όσων συμμετείχαν. Κάπου ανάμεσά τους θα πρέπει να βρεις και το όνομά σου…
6.Η πλατφόρμα του παιχνιδιού “κλείνει” μετά από 30 λεπτά, δηλαδή στις 9:45 μμ. Θα ανοίξει ξανά στον επόμενο γύρο… για να χαρούμε τη συνέχεια του παιχνιδιού!
7. Κάθε “πρωτάθλημα” έχει 4 γύρους, που διεξάγονται σε διάστημα 2 εβδομάδων, τις εξής ημέρες: Κυριακή και Τετάρτη, 9:15μμ.

 

Οι υπόλοιποι ας συμπληρώσουν την παροιμία: «Στερνή μου γνώση…»!!!