«Πιο φανταστικά δεν γίνεται!!» Λόγια κατασκηνωτού που περιγράφουν ακριβώς το πιο αξέχαστο τριήμερο της χρονιάς!

Ένα τριήμερο που έλαβε χώρα στην πανέμορφη κατασκήνωση της Θεοσκέπαστης. Ένα τριήμερο μόνο για μικρά Χελιδονάκια, μαθητές που θα πάνε Α΄, Β΄ & Γ΄ Δημοτικού.

Ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδια & εκπλήξεις! Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το ποδόσφαιρο, τα μήλα, το τραμπολίνο, τα φουσκωτά, τα κάστρα Playmobile, τα ποδοσφαιράκια, το Ping Pong, τα παιχνίδια – περιπέτειες, τις διδακτικές προβολές, τα εντυπωσιακά πειράματα, τα παιχνίδια στην οθόνη, το πεντανόστιμο φαγητό, τα ζωντανά τραγούδια, τις πρωτότυπες χειροτεχνίες, την μαγειρική, τα κοτοπουλάκια, την καλή παρέα;

Ένα τριήμερο κοντά στον Χριστό και την Εκκλησία! Αυτός ήταν και ο στόχος του τριημέρου. Να βάλουμε γερά και ακλόνητα θεμέλια στην αρχή της πνευματικής μας ζωής. Με τον αγιασμό της πρώτης μέρας, τις αγιογραφικές διηγήσεις, τις ώρες ομάδος και τα πνευματικά θέματα που συζητούσαμε, την πρωινή και βραδινή προσευχή, την γνωριμία μας με τον ναό και τις βασικές αλήθειες αλλά και παραδόσεις της πίστεώς μας, την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

Ένα τριήμερο που ευχόμαστε να μείνει αξέχαστο στη μνήμη μας αλλά κυρίως στην ψυχή μας! Γι αυτό ευχόμαστε, γι αυτό προσευχόμαστε, σε αυτό ελπίζουμε!

Και του χρόνου!!