Καλωσορίσατε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό βίντεο των Χ.Α.! Κεντρικό θέμα του διαγωνισμού:

Η πόλη μου, η γειτονιά μου, η ομάδα μου: Ένας φίλος σου μετακομίζει στην πόλη σου! Φτιάξε ένα βίντεο για να τον καλωσορίσεις! Ένα βίντεο για να κάνεις δελεαστική την πόλη και την Ομάδα σου!

Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε πλούσια δώρα για την Ομάδα και την παρέα σου!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 1. Το βίντεο πρέπει να έχει διάρκεια 2 έως 5 λεπτά και να μην ξεπερνάει σε μέγεθος αρχείου το 1GB.
 2. Η λήψη μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε μέσο (smartphone, βιντεοκάμερα, φωτογραφική μηχανή) και η ανάλυση να είναι η υψηλότερη δυνατή.
 3. Στο βίντεο που θα κατατεθεί ως συμμετοχή πρέπει να διακρίνεται σαφώς το όνομα της ομάδας που το δημιούργησε (πχ Χαρούμενες Αγωνίστριες Πύργου).
 4. Το βίντεο που θα κατατεθεί απαγορεύεται να αναρτηθεί οπουδήποτε αλλού στο internet μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού.

ΕΠΑΘΛΑ (δωρίζονται στις Ομάδες που κατέθεσαν τις καλύτερες συμμετοχές) :

 1. Πρώτος: Ποικιλία δώρων. Μπορεί να επιλέξει μεταξύ: Πινγκ-πονγκ, Μπιλιάρδο, Air Hockey, Ποδοσφαιράκι ή Επιτραπέζια παιχνίδια αντίστοιχης αξίας (300 ευρώ)
 2. Δεύτερος: Επιτραπέζια παιχνίδια αξίας 200 ευρώ
 3. Τρίτος: Επιτραπέζια παιχνίδια αξίας 150 ευρώ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

 1. Η κάθε πόλη στέλνει 1 βίντεο-συμμετοχή από την ομάδα των αγοριών και 1 από την ομάδα των κοριτσιών. Αν υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές, γίνεται εσωτερικός τοπικός διαγωνισμός και αποστέλλεται η καλύτερη.
 2. Η έναρξη του διαγωνισμού ορίζεται στις 23 Σεπτεμβρίου 2016. Τα βίντεο πρέπει να έχουν αποσταλεί στην ιστοσελίδα έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017 (ο τρόπος αποστολής θα εξηγηθεί λεπτομερώς στους αρμοδίους ομαδάρχες).
 3. Μετά από την καταληκτική ημερομηνία, το κοινό της ιστοσελίδας θα μπορεί να ψηφίσει μέσω ειδικής υποσελίδας την αγαπημένη του συμμετοχή.
 4. Ο νικητής κρίνεται από τη βαθμολογία 6-μελούς κριτικής επιτροπής, από τη συμμετοχή σε ενδιάμεσους διαγωνισμούς που θα γίνονται ως το τέλος του διαγωνισμού και από την ψήφο του κοινού. Αναλυτικά τα ποσοστά:
  • 70% Κριτική επιτροπή:
   • 35% σενάριο
   • 20% συμμετοχή των παιδιών (αφορά το πλήθος των παιδιών on camera, την “ερμηνεία” τους κλπ)
   • 15% τεχνικό κομμάτι
  • 15% ψήφος του κοινού
  • 15% βαθμολογία ενδιάμεσων διαγωνισμών.
 5. Οι ενδιάμεσοι διαγωνισμοί θα ανακοινώνονται ξαφνικά μόνο μέσα από την ιστοσελίδα. 2 από αυτούς θα είναι μεγάλης διάρκειας και θα έχουν σημαντική επίδραση στη βαθμολογία. Γι’ αυτό… μείνετε συντονισμένοι!!!