Σάββατο 24 Οκτωβρίου…

Η μέρα για την οποία είχαμε προπονηθεί, ετοιμαστεί …. και επιτέλους έφτασε! Eνισχυθήκαμε με αυτοπεποίθηση και κατευθυνθήκαμε προς τον αγωνιστικό χώρο της ΓΕΧΑ Αγίας Παρασκευής. Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη. Επικρατούσε ένα κλίμα ζωντάνιας,συναγωνισμού και πολλής χαράς!

Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, ώσπου μια «μικρή» λεπτομέρεια μας άλλαξε λίγο το πρόγραμμα.. Η Βροχή. ‘Ετσι, τα αγωνίσματα εξωτερικού χώρου αναβλήθηκαν.Καμμία όμως δεν πτοήθηκε, αφού οι αγώνες των επιτραπέζιων παιχνιδιών μας καλούσαν για μια διαφορετική αναμέτρηση. Σκορ 4, χάλι γκάλι και πιγκ πογκ! Παιχνίδια που απαιτούσαν γρήγορα αντανακλαστικά, εγρήγορση και σκέψη. Οι ομάδες των αντιπάλων ανακοινώθηκαν.. πήραμε τις θεσεις μας… και τα Πρωταθλήματα των Χ.Α. είναι γεγονός!!!

Όλες περάσαμε απο όλα και το πώς πέρασε ο χρόνος ούτε που το καταλάβαμε!!! Κάποιες νίκησαν, κάποιες άλλες όχι… Πάντως όλες κερδίσαμε!! Αφού ήταν μια ευκαρία για να συναντηθούμε , να πούμε τα νέα μας, να παίξουμε, να αναμετρηθουμε.. και αυτές τις ευκαιρίες δεν τις αλλάζουμε με ΤΙΠΟΤΑ! Η κάθε μία με την καλή της συμπεριφορά συνέβαλε ώστε αυτή η συνάντηση να εξελιχθεί και σε μια πνευματική συναναστροφή, αφού όλοι παραδειγματίζονταν από όλους!

Τώρα αναμένουμε με αγωνία και λαχτάρα την δεύτερη φάση των πρωταθλημάτων

το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 4μμ στην Αγία Παρασκευή,

όπου διαφορετικές εμπειρίες μας περιμένουν… !!!!!