Αξέχαστες στιγμές για τις Χ.Α. Λυκείου που βρέθηκαν στις 21 και 22 Μαρτίου 2015 στην πανέμορφη Θεσσαλία. Οι επισκέψεις στα δύο μουσεία Αρχοντικό Σβαρτς και Λαογραφικό Μουσείο μας ενθουσίασαν. Όσες βρεθήκαμε εκεί δε θα ξεχάσουμε ποτέ την ανεπανάληπτη ξενάγηση της κ. Δήμητρας με τη χαρακτηριστική Θεσσαλική προφορά.

 Η ανάβαση στον Όλυμπο μάς έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε την ευλογία του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, αλλά και την αφορμή να αναλογιστούμε τις πνευματικές αναβάσεις στις οποίες μας καλεί η Μεγάλη Σαρακοστή.

Τραγούδι με κιθάρες στην παραλία στη Λεπτοκαριά, συνάντηση με τις Χ.Α. Λαρίσης  και επίσκεψη την επόμενη μέρα στα Τέμπη (στην Αγία Παρασκευή) ήταν όσα ακόμα ζήσαμε στην όμορφη εκδρομή μας!

 

 Οι Χ.Α. Γυμνασίου ταξιδέψαμε στις 21 Μαρτίου 2015 στον Ορχομενό και τη Λιβαδειά. Προσκυνήσαμε στην Παναγία Σκριπού, απολαύσαμε τους μαγευτικούς καταρράκτες, οργανώσαμε αγώνες και γευματίσαμε στην γραφική περιοχή της Κρύας. Το τραγούδι και η χαρά μας έφτασαν παντού! Ζήσαμε τα θαύματα της Παναγίας μας και την ευλογία της υπέροχης συντροφιάς μας! Καλή αντάμωση!!

 

Από την εκδρομή του Λυκείου

 

Από την εκδρομή του Γυμνασίου