39 thoughts on “Β΄ Πανελλήνια Συνάντηση Χαρούμενων Αγωνιστριών Λυκείου

 • 10 Νοεμβρίου 2014, 23:49
  Permalink

  Επιτέλους βρήκα ξανά λόγο για να αρχίσω να μετράω πάλι αντίστροφα.Μόνο 46 μέρες απομένουν για την επόμενη πανελλήνια συνάντηση.Ανυπομονούμε!!

  Σχολιάστε
  • 11 Νοεμβρίου 2014, 12:31
   Permalink

   Έλα, φίλη Νίκη και σε περίμενα! Λοιπόν, αρχίζει και πάλι το μέτρημα και μάλιστα αυτή τη φορά θά’ναι πανελλήνιο μέτρημα!!

   Σχολιάστε
  • 11 Νοεμβρίου 2014, 23:14
   Permalink

   Τουρουρουτουρου……45 μερούλες ακόμα απομένουν από τη στιγμή που η Αθήνα θα γεμίσει Χαρούμενες Αγωνίστριες από όλη την Ελλάδα.Αν το καλοσκεφτούμε είναι πολύ λίγες.Για να δηλώνουμε συμμετοχή σιγά σιγά..

   Σχολιάστε
 • 11 Νοεμβρίου 2014, 23:36
  Permalink

  Όντως έτσι είναι!!!Να δούμε θα δώσουμε όλες δυναμικά το παρών????
  Αλλά έχουμε κι άλλη κοινή συνάντηση μέχρι τότε,δεν έχουμε;;;Τον κοινό μας εκκλησιασμό,για τον οποίο ελπίζω το αγαπητό αρχηγείο να κάνει ανακοίνωση σύντομα…

  Σχολιάστε
 • 12 Νοεμβρίου 2014, 21:44
  Permalink

  Σίγουρα κάτι θα έχουμε και θα περιμένουμε την ανακοίνωση!! Εκεί θα γίνουν και οι τελικές δηλώσεις για το συνέδριο! Ετοιμαστείτε και μην αργείτε!…

  Σχολιάστε
 • 13 Νοεμβρίου 2014, 16:56
  Permalink

  Όλες παρούσες στο συνέδριο! Στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα 2 μέρες θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποιος είναι ο Θεός μας, ο νεογέννητος Χριστός! Σπουδαία ευκαιρία για κάθε Χαρούμενη Αγωνίστρια!

  Σχολιάστε
  • 15 Νοεμβρίου 2014, 13:15
   Permalink

   Αγαπητή μου +ψυχη, πάντοτε οι σκέψεις σου με συγκινούν! Όντως θά’ναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλες μας μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων! Καλή Σαρακοστή!!

   Σχολιάστε
 • 13 Νοεμβρίου 2014, 19:15
  Permalink

  Είναι απίστευτο!! Επιτέλους Συνέδριοοοοο… Απομένουν 43 μέρες ακόμα για να συναντηθούμε όλες μαζί οι ΧΑ και να μοιραστούμε στιγμές και συναισθήματα που μας ενώνουν κάτω από τη σκέπη του Θεού Πατέρα. Ανυπομουνούμεεεε

  Σχολιάστε
 • 13 Νοεμβρίου 2014, 21:21
  Permalink

  Είναι κάτι που το περιμέναμε καιρό…3 χρόνια πάνε από το 1ο πανελλήνιο συνέδριο ΧΑ Λυκείου και τον εορτασμό των 50 χρόνων των ΧΑ. Επιτέλους – πράγματι – ένας επίσης λόγος να ανυπομονούμε να φτάσουν οι διακοπές των Χριστουγέννων. Στο προηγούμενο συνέδριο είμασταν μία ανάσα από τις ΧΑ Λυκείου, στις ΧΑ Γυμνασίου, και απ’ ότι έχουμε μάθει υπήρξε κάτι το… ανεπανάληπτο!!Επιτέλους ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!

  Σχολιάστε
 • 16 Νοεμβρίου 2014, 21:15
  Permalink

  Έτσι όπως μιλάτε όλες, είναι σαν να βρήκατε το Θεό και απλά χαίρεστε που θα δείτε κόσμο. Εσάς δεν σας αγγίζει καθόλου το θέμα; Μόνο μέτρημα των ημερών; Εγώ ναι, το περιμένω το Συνέδριο, αλλά φοβάμαι και λίγο. Θα μάθω επιτέλους να αγωνίζομαι; Να αφήνω τις μουσικές του κόσμου πίσω; ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ…

  Σχολιάστε
  • 17 Νοεμβρίου 2014, 19:15
   Permalink

   Μαζί σου…… Δεν είναι το θέμα να χαρούμε 2 μερούλες, αλλά τί θα βγει από αυτές τις 2 μερούλες για όλη μας τη ζωή…. Ελπίζω να είναι έτσι.

   Σχολιάστε
 • 18 Νοεμβρίου 2014, 12:30
  Permalink

  Το ενα δεν αναιρει το αλλο…φυσικα και το θεμα ειναι παρα μα παρα πολυ ενδιαφερον απλα το οτι θα μαζευτουμε ολες οι ΧΑ ειναι κατι που το θελουμε και που μας ενθουσιαζει!! Ειμαι σιγουρη πως ολα τα κοριτσια ειναι ενθουσιασμενα με το θεμα!!και ποιος δεν θα ηταν;; θα αναλυσουμε πολυ βαθια θεματα και θα απαντηθουν πολλες αποριες μας….ανυπομονουμε λοιπον …..

  Σχολιάστε
  • 19 Νοεμβρίου 2014, 13:16
   Permalink

   Συμφωνώ! Το θέμα του συνεδρίου είναι υπέροχο και μας ενδιαφέρει όλες πάρα πολύ! Είναι ό,τι πιο κατάλληλο για τις μέρες μας… Γι’αυτό το περιμένουμε με την καλή αγωνία!!

   Σχολιάστε
 • 19 Νοεμβρίου 2014, 00:02
  Permalink

  Με χάσατε για λίγες μερούλες αλλά…εδώ είμαι πάλι.Έχουν απομείνει ΜΟΝΟ 38 μερούλες για αυτό το πολυσυζητημένο και πολυπόθητο συνέδριο.Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον και αν λυθούν όλες μας οι απορίες μας θα μπορέσουμε,βασικά θα προσπαθήσουμε να έρθουμε όσο πιο κοντά μπορούμε με το Θεό.Ελπίζω να είστε όλες παρούσες.

  Σχολιάστε
  • 23 Νοεμβρίου 2014, 20:19
   Permalink

   Κορίτσιααααα……33 μέρες απομένουν…..Για να δηλώνουμε συμμετοχή σιγά σιγά.Θέλω να σας δω όλες εκεί.Μην λείψει καμία!!!!Θα σας περιμένωωωωω!!!!

   Σχολιάστε
 • 24 Νοεμβρίου 2014, 15:26
  Permalink

  Να είσαι κι εσύ εκεί οπωσδήποτε!! Θέλουμε να σε δούμε!! Στο προηγούμενο συνέδριο δεν σε είχαμε δει πουθενά!! Γιατί;;;

  Σχολιάστε
 • 26 Νοεμβρίου 2014, 16:57
  Permalink

  Τουρουρουτουρου…..Προσοχή προσοχή σε ένα μήνα ακριβώς και κάτι ωρίτσες(που θεωρούνται αμελητέες)θα είμαστε όλες μαζί στο συνέδριο.Αααα χρόνια πολλά στην ομαδάρχισσα των Σταθερών.Να σας χαιρόμαστε.

  Σχολιάστε
 • 30 Νοεμβρίου 2014, 11:37
  Permalink

  Απομένουν 26 μερούλες ακόμη και κάτι ωρίτσες για το πολυπόθητο πανελλήνιο συνέδριο.Άντε κοντεύουμε στην επίτευξη του στόχου.Ελπίζω οι συμμετοχές να είναι ήδη πάάάάρα πολλές!!!!!!

  Σχολιάστε
 • 5 Δεκεμβρίου 2014, 21:16
  Permalink

  Τί γίνεται; Ξεχάσατε το μέτρημα! Πόσες μέρες ακόμη;;

  Σχολιάστε
 • 5 Δεκεμβρίου 2014, 23:18
  Permalink

  20 μερες για την πανελληνια συναντηση!!! ευχομαι να περασουμε φανταπληκτικα
  !!!

  Σχολιάστε
 • 6 Δεκεμβρίου 2014, 13:50
  Permalink

  Όπως δήλωσε και η αγαπημένη συναγωνίστρια από την αγαπημένη μας Κύπρο απομένουν 20 μέρες και κάτι ωρίτσες για το πολυπόθητο πανελλήνιο συνέδριο.Ααααα απ ότι είδα και οι συναγωνίστριες από την Μακεδονία θα μπορέσουν να έρθουν.Τέλειαααααααα!!!Περιμένουμε και μετράμε αντίστροφα με ανυπομονησία!!!!!!!

  Σχολιάστε
 • 6 Δεκεμβρίου 2014, 23:57
  Permalink

  Ε κοπελια, εγω ειμαι απο την Κυπρο τζαι εννα ερτω στην Αθηνα σε 20 μερες οπως λεει τζ’ η φιλη μου η που πανω για να περασουμε τελεια!!! Ελπιζω να γινουμε κολλητουθκια!! τα λεμε

  Σχολιάστε
  • 8 Δεκεμβρίου 2014, 12:00
   Permalink

   Ναι, μάλιστα! Εσύ είσαι Κύπρια, όπως το δείχνει και η ωραία διάλεκτός σου! Η από πάνω όμως, δεν το νομίζω… Μπορεί να μας το αποδείξει αν μας πει πόσες πόλεις έχει η Κύπρος;; Πάντως όλες ανυπομονούμε να βρεθούμε στο κέντρο των πόλεων και του έργου μας και να γίνουμε πολύ καλές φίλες!!

   Σχολιάστε
 • 11 Δεκεμβρίου 2014, 23:14
  Permalink

  Μόνο 15 μερούλες ακόμη και κάτι ωρίτσες για το πολυαναμενόμενο πανελλήνιο συνέδριο.Άντε και κοντεύουμε…
  Υ.Γ Αν και πολύ θα το ήθελα δεν είμαι από την Κύπρο αγαπημένη συναγωνίστρια.Είμαι από………Ελπίζω να γνωριστούμε στο συνέδριο…..

  Σχολιάστε
  • 12 Δεκεμβρίου 2014, 11:46
   Permalink

   Όχι εσύ, αγαπητή μου… Το σχόλιο ήταν για την πιο πάνω από σένα… Πάντως, είμαι βέβαιη ότι ήδη είχαμε γνωριστεί στο προηγούμενο συνέδριο, αλλά δε νομίζω να με θυμάσαι… Σε λίγες μέρες, λοιπόν, θα ανανεώσουμε τις παλιές μας φιλίες! Καλή αντάμωση!!!

   Σχολιάστε
  • 13 Δεκεμβρίου 2014, 17:11
   Permalink

   XA μόνο 13 μερούλες και φύγαμε για το συνέδριοοοο!!!!

   Σχολιάστε
  • 18 Δεκεμβρίου 2014, 23:30
   Permalink

   Άντε κορίτσια μόνο 8 μέρες απομένουν για το συνέδριο που το περιμένουμε εδώ και τόσες μέρες.Τελειώνουν και τα σχολεία και αρχίζουν οι διακοπές.Όλα τα καλά μαζί.Ανυπομονούμεεεε!!!

   Σχολιάστε
 • 22 Δεκεμβρίου 2014, 23:17
  Permalink

  Ναι ναι καλά υπολογίζετε όσες μετράτε αντίστροφα για το συνέδριο.Απομένουν 4 μερούλες ακόμη….Πρέπει μάλλον να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε όσες δεν είμαστε Αθηναίες.Ανυπομονούμε πιο πολύ από ποτέ.

  Σχολιάστε
 • 26 Δεκεμβρίου 2014, 16:49
  Permalink

  Μόνο λίγες ώρες απομένουν για το συνέδριο.Δεν μπορώ να σας γράψω πόσες γιατί αυτό εξαρτάται από την ώρα έλευσης της καθεμίας.Το μόνο σίγουρο είναι πως κοντεύουμε.

  Σχολιάστε
 • 26 Δεκεμβρίου 2014, 19:36
  Permalink

  Φτάνει η πολυπόθητη μέρα του συνεδρίου! Αύριο με το καλό! Ήδη κάποιες έφτασαν απόψε!! Μπρος ολοταχώς με τις βαλίτσες μας! Καλή αντάμωση!!!

  Σχολιάστε
 • 27 Δεκεμβρίου 2014, 09:40
  Permalink

  Επιτελους ηρθε η μεγαλη στιγμη….μαζευουμε τα τελευταια πραγματα μας και ξεκινουμε……θα τα πουμε εκει απο κοντα….:-) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Σχολιάστε
 • 28 Δεκεμβρίου 2014, 22:50
  Permalink

  Κι επερασαμε όμορφα,όμορφα,όμορφα,
  Κι επερασαμε όμορφα,όμορφα,όμορφα,
  Κι επερασαμε όμορφα και τούτη τη φορά!!!!!!!!!!
  Αυτό το συνέδριο ήταν ονειρεμένο!!Βόλτες,σοφές και γεμάτες νόημα ομιλίες,καλό φαγητό (!) και φυσικά άλλο ένα τέλειο Σαββατοκύριακο!!!
  Ευχαριστούμε πάρα πολύ σε όσους κοπιασαν για αυτό το υπέροχο συνέδριο!!!Περάσαμε καταπληκτικά και ανυπομονουμε για περισσότερα!!!

  Σχολιάστε
 • 29 Δεκεμβρίου 2014, 00:48
  Permalink

  Ηταν απλα φανταστικα,τελεια,μοναδικα,ανεπαναληπτα…..περασαμε υπεροχα, γνωρισαμε πολλες χαρουμενες αγωνιστριες απο ολη την Ελλαδα και ηταν εμπειρια ζωης….σας ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας για ολα και μας συγχωρειτε αν σας κουρασαμε…που σας κουρασαμε!! Απαντησαμε πολλα ερωτηματα,ερωτηματα που μας βασανιζαν πολυ και που με την απαντηση τους ηρθαμε ενα βημα πιο κοντα στο Θεο….Φυσικα μας φερατε κοντα στις πραγματικες μας φιλες,μας δωσατε την δυνατοτητα να ξεφυγουμε απο τη κουραστικη ρουτινα και τα διαβασματα και να περασουμε ενα απο τα καλυτερα σαββατοκυριακα της ζωης μας…..υπαρχουν τοοοοσα πολλα που μας προσεφερε αυτο το συνεδριο που ο,τι και να πουμε δεν θα φτανει…….σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…..

  Σχολιάστε
 • 30 Δεκεμβρίου 2014, 15:46
  Permalink

  Nομιζω οτι αυτο το συνεδριο θα μεινει χαραγμενο στη μνημη και στην καρδια ολων μας. Eυχαριστουμε ολους αυτους που βοηθησαν ωστε να γινει πραγματικοτητα. Συγχαρητηρια και σε ολες τις πολεις και ιδιαιτερα στις ακριτικες,που δωσαν το δυναμικο παρον τους. Ελπιζω το συνεδριο αυτο να αποτελεσει την αρχη μιας αγωνιστικης και ευτυχισμενης ζωης,γεματης απο την παρουσια του Χριστου.

  Σχολιάστε
 • 30 Δεκεμβρίου 2014, 18:26
  Permalink

  Περασαμε παρα πολυ ωραια…..θα μας μεινει αξεχαστο….Ευχαριστουμε ολους οσους κουραστηκατε για να προετοιμασετε ολα αυτα…..
  Ενα απο τα καλυτερα σαββατοκυριακα….τωρα περιμενουμε με αγωνια δυο πραγματα…πρωτον τις φωτογραφιες απο το αγαπημενο μας συνεδριο…..και φυσικα την ανακοινωση για το 3ο Πανελληνιο Συνεδριο στην αγαπημενη μας ΚΥΠΡΟ….μην το καθυστερησουμε 3 χρονια…….σας παρακαλουμε…..

  Σχολιάστε
 • 31 Δεκεμβρίου 2014, 15:23
  Permalink

  Το φετινό συνέδριο ήταν κάτι παραπάνω από τέλειοοοο. Νομίζω ότι ο Χριστός είναι το πάν στη ζωή μας και πολλή καλά σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα. Γιατί δυστυχώς ασχολούμαστε με όλα τα άλλα και λιγότερο με το κεντρικότερο πρόσωπο όλων των πραγμάτων και αυτών που κάνουμε. Είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, η ζωή μας έχει άμεση συνάφεια με Αυτόν. Απλά όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να Τον πλησιάσουμε, να Τον αγγίξουμε, να Τον δούμε…. μέσα στην καρδιά μας. Το βασικότερο συστατικό της ψυχής μας είναι η Πνοή Του.
  Καλή Χρονιά σε όλους. Χριστοκεντρικότερη….

  Σχολιάστε
 • 5 Ιανουαρίου 2015, 14:33
  Permalink

  ..ήταν απλά φανταστικάαα….!!:-) 😉 γνωρίσαμε κι άλλες Χ.Α. από όλη την Ελλάδα…τραγουδήσαμε…χορέψαμε…παίξαμε…κ φυσικά συζητήσαμε πάνω στο θέμα που είχαμε….δεν έχω ξαναπεράσει ποτέ τόσο ωραία…ελπίζω να ξαναβρεθούμε και να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές!!!:-) 😉

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *