6η Πανελλήνια Συνάντηση (Φωτογραφική Ανασκόπηση)

Το διήμερο 28 & 29 Δεκεμβρίου 2013, για 6η φορά στην ιστορία μας, 300 περίπου «Χαρούμενοι Αγωνιστές» Λυκείου από όλη την Ελλάδα συνάχθηκαν στην Αθήνα για να γνωριστούν, να συζητήσουν και να προβληματιστούν πάνω στο θέμα της ηλεκτρονικής τεχνολογίας.

Η συνάντηση είχε ως κέντρο της το Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Κριτική ματιά στον κόσμο της ηλεκτρονικής τεχνολογίας» αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί… Οι βόλτες στο κέντρο της πρωτεύουσας, το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5×5, τα τραγούδια, το κοινό γεύμα και κυρίως η Θεία Λειτουργία ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της διήμερης συνάντησης και μας έφεραν πιο κοντά.

Με τις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια γεύση από όσα ζήσαμε μέσα σε δύο μόλις ημέρες!

Επίσης, εδώ μπορείτε να δείτε τα βίντεο της Α’ Συνεδρίας και εδώ της Β’ Συνεδρίας!

Facebooktwitterpinterestmail

11 thoughts on “6η Πανελλήνια Συνάντηση (Φωτογραφική Ανασκόπηση)

 • 3 Ιανουαρίου 2014, 15:26
  Permalink

  Το συνέδριο ήταν εξαιρετικό και καλύτερο από ότι θα περίμενα. Το μόνο μου παράπονο ήταν η λιγοστή παρουσία των Αθηναίων, καθώς πιο πολλοί ήταν οι ομαδάρχες από τα παιδιά και δεν είχαν δικαιολογία καθώς οι άλλοι σύνεδροι είχαν έρθει ακόμα και από την Ορεστιάδα.

  Σχολιάστε
  • 3 Ιανουαρίου 2014, 23:44
   Permalink

   Συμφωνώ απόλυτα Μιχάλη… και είχαν και σίγουρα πολύ ελεύθερο χρόνο, λόγω των διακοπών. Τέλος πάντων ελπίζουμε αυτό να τους παραδειγματίσει όλους, έτσι ώστε σε 3 χρόνια να μην χωράμε στην αίθουσα!!! Ανυπομονώ μέχρι τότε (πρώτα ο Θεός βέβαια)!

   Σχολιάστε
 • 3 Ιανουαρίου 2014, 18:15
  Permalink

  Συγκλονιστική εμπειρία.
  Θα την θυμάμαι μια ζωή.
  Ευχαριστούμε για όλα.

  Σχολιάστε
 • 3 Ιανουαρίου 2014, 21:53
  Permalink

  Ευχαριστούμε για αυτήν την υπέροχη ευκαιρία που μας δώσατε! Δεν περιγράφεται το πόσο ωραία ήταν και νομίζω, άλλωστε, πως δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να το περιγράψουμε· όλοι το νιώσαμε! Τώρα θυμάμαι αυτά που ζήσαμε και παίρνω δύναμη!

  Σχολιάστε
 • 5 Ιανουαρίου 2014, 23:32
  Permalink

  Ένας φάρος εν μέσω κρίσεως. Η αδελφότης Θεολόγων του Σωτήρος Χριστού έδωσε τον εαυτό της προκειμένου να πετύχει το Συνέδριο το οποίο ενημέρωνε τους νέους της Τρίτης Λυκείου καί όχι μόνο, για τους κινδύνους που διατρέχουν όσοι ασχολούνται πολύ με το Ίντερνετ τό κινητό κλπ. Όσο για τό ότι υπήρχαν ίσως μερικοί ομαδάρχες παραπάνω πού διαμαρτύρεται ο Μιχάλης, νομίζω ότι είναι ευκολονόητο. Γιατί οι ομαδάρχες μεταφέρουν τα του συνεδρίου όχι μόνο στα παιδιά που δεν ήλθαν αλλά και στα υπόλοιπα που θα έχουν ομαδόπουλα καί άλλες χρονιές. Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για μια φορά ακόμη την Αδελφότητα Θεολόγων ” Ο ΣΩΤΗΡ” τόσο για τους κόπους όσο και για τα έξοδα που υπεβλήθησαν προκειμένου να ενημερωθούν τα νιάτα της Πατρίδος μας.

  Σχολιάστε
 • 5 Ιανουαρίου 2014, 23:33
  Permalink

  Καλό θα ήταν να υπάρξει και ηχητικό CD.

  Σχολιάστε
 • 9 Ιανουαρίου 2014, 16:13
  Permalink

  Αν μπορείτε, ανεβάστε την ομιλία του π. Μάρκου Τζανακάκη και του π. Αστερίου Χατζηνικολάου να τις ακούσουν κ αυτοί που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν! Hταν πολύ ωραίες και οι δύο!

  Σχολιάστε
 • 14 Ιανουαρίου 2014, 13:59
  Permalink

  Επίσης, ανεβάστε και άλλες φωτογραφίες αν γίνεται!

  Σχολιάστε
 • 26 Ιανουαρίου 2014, 13:32
  Permalink

  Ήταν πολύ καλή η συνάντηση βάλτε και άλλες φωτογραφίες

  Σχολιάστε
 • 26 Ιανουαρίου 2014, 22:21
  Permalink

  Πραγματικά αξέχαστα τα όσα ζήσαμε…μακάρι να μπορούσαμε να βρεθούμε και άλλες φορές όλοι μαζί και να μοιραστούε τη χαρά του πνευματικού αγώνα…όσα μάθαμε πολυ σημαντικά…ειδικά οι ομιλία του π.Αστερίου στο κλείσιμο του συνδερίου…
  ..καλη δύναμη!

  Σχολιάστε
 • 28 Ιανουαρίου 2014, 10:31
  Permalink

  Μας δώσατε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε τον αγώνα! Οι συζητήσεις και οι εμπειρίες του συνεδρίου ακόμη βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας στις Ομάδες μας. Ηχούν στις ακοές μας οι συμβουλές, οι σκέψεις, οι προτάσεις, οι θέσεις παιδιών, ειδικών και των πνευματικών μας. Μια δυναμική μαρτυρία για την θέση των χριστιανών νέων μπροστά στον αλματωδώς εξελισσόμενο κόσμο της ηλεκτρονικής τεχνολογίας. Αναμένουμε να εκδοθούν όλα τα πρακτικά, οι ομιλίες και οι εισηγήσεις σε έντυπη καί ηλεκτρονική μορφή (βιβλίο, DVD κτλ…). Καλή εφαρμογή των όσων ακούσαμε! Ανυπομονούμε για το επόμενο!

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *