Ωραίες στιγμές στη Χελιδονογειτονιά μας!

Το τελευταίο Σάββατο του Φεβρουαρίου βγήκαμε για ψώνια στην όμορφη γειτονιά μας. Περάσαμε από όλα τα μαγαζιά.Το ανθοπωλείο, το φούρνο, το φαρμακείο, το εστιατόριο, τον ηλεκτρολόγο, το μανάβικο και το ταχυδρομείο. Κάθε μαγαζί ήταν κι ένα υπέροχο παιχνίδι. Ζυγίσαμε φρούτα, φτιάξαμε μπουκέτα, δημιουργήσαμε φάρμακα, σερβίραμε τραπέζια με φαγητά δικής μας παραγωγής, βοηθήσαμε την ταχυδρόμο να μοιράσει τα γράμματα και τη φουρνάρισσα να τελειώσει τις παραγγελίες της. Αλλά και στην ηλεκτρολόγο μάθαμε να είμαστε προσεκτικές με το ρεύμα. Όμως δεν σταματήσαμε εκεί. Βλέποντας την ηλιόλουστη ημέρα κάναμε μια στάση και στο πάρκο για να παίξουμε ζωντανή τρίλιζα. Τέλος, στην όμορφη παιχνιδογιορτή μας γνωρίσαμε τη ζωή του Αποστόλου Τιμόθεου.

Μην ανησυχείτε όσοι δεν μπορέσατε να είστε φέτος, σας περιμένουμε του χρόνου σε μια ακόμη πιο συναρπαστική παιχνιδογιορτή.

Facebooktwitterpinterestmail

2 thoughts on “Ωραίες στιγμές στη Χελιδονογειτονιά μας!

 • 31 Μαρτίου 2012, 21:31
  Permalink

  πώπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τέλεια θα περάσατε!!!!!!!!!

  Σχολιάστε
 • 26 Μαρτίου 2014, 09:24
  Permalink

  Μακάρι να βρισκόμουν κ εγώ εκεί ανάμεσα στα Χελιδόνια κ να έπαιζα… Τα πάντα που κάνατε καταπληκτικά. Του χρόνου θα τα κάνω κ εγώ μήπως κ έρθουν κ σε εμάς περισσότερα Χελιδόνια…

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *