Τα «Χελιδόνια» πήγαν την χειμερινή εκδρομή τους!!! 140 «Χελιδόνια» και 20 Ομαδάρχες, για άλλη μια φορά πέταξαν ψηλά και έφτασαν στις πλαγιές της Πάρνηθας για να απολαύσουν μια υπέροχη εκδρομή!

Στις 28 Ιανουαρίου 2012 πρωί – πρωί ξεκινήσαμε από διάφορα μέρη της Αθήνας και συναντηθήκαμε στο Μοναστήρι της Παναγιάς της Ντάρδιζας, όπου οι καιρικές συνθήκες –χιονόνερο και αέρας – προμήνυαν δύσκολη μέρα για εκδρομή. Στο Ναό της Μονής κάναμε την πρωινή μας προσευχή και πήραμε το δίδαγμά μας. Στο αρχονταρίκι λάβαμε το πρωινό μας και αμέσως μετά στο δάσος έξω από την Μονή αρχίσαμε τα πλούσια παιχνίδια μας, ενώ οι καιρικές συνθήκες είχαν ήδη αλλάξει προς το καλύτερο…!
Παίξαμε αγαπημένα παιχνίδια, όπως: «Ταχυδρομείο» με ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα, και βέβαια «Παιχνίδι του δάσους»…!

Αμέσως μετά ακολουθώντας ένα πανέμορφο μονοπάτι μέσα από τα Δάση της Πάρνηθας φτάσαμε στο αγαπημένο μας πλέον «Προολυμπιακό Πάρκο», όπου για περισσότερο από 3 ώρες απολαύσαμε πλούσιο παιχνίδι! Αγώνες ποδοσφαίρου, αγώνες μπάσκετ, κόντρες με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, πτήσεις στο τραμπολίνο, βόλτες με μοναδικά ποδηλατάκια, και πολλά άλλα…!

Στη συνέχεια πήραμε το γεύμα μας στην μεγάλη αίθουσα του Πάρκου και επιστρέψαμε στα σπίτια μας δοξάζοντας και ευχαριστώντας το Άγιο Θεό για την όμορφη μέρα που μας χάρισε!