Επειδή οι εξετάσεις, αν και είναι μόλις οι πρώτες μέρες του Ιουνίου, πλησιάζουν πια προς το τέλος τους…
Επειδή το διάβασμα σε κάνει να νοσταλγείς τα απογεύματα της Κυριακής στην ομάδα…
Επειδή θέλεις να δεις τους φίλους σου από την κατασκήνωση… πριν την κατασκήνωση…

Για όλα αυτά και για άλλα πολλά, οι ομάδες των Χαρούμενων Αγωνιστών Αθηνών και των Χελιδονιών θα συνεχίσουν και όλο τον Ιούνιο!

Πού;
Στα εντευκτήρια της Αγίας Παρασκευής και της Κυψέλης
Πότε;
Αγία Παρασκευή: Κυριακές (5.00μ.μ-8.00μ.μ.) 5, 12, 19, 26 Ιουνίου και 3 και 10 Ιουλίου
Κυψέλη: Κυριακές (4.00μ.μ.-7.30μ.μ.) 5, 12, 19 και 26 Ιουνίου

Πώς θα φθάσω στα εντευκτήρια;;
α) Στην Αγία Παρασκευή: Η ομάδα βρίσκεται επί της οδού Χαλανδρίου 14, πολύ κοντά στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής. Με το μετρό κατεβαίνεις στο σταθμό “Αγία Παρασκευή” και περπατάς για περίπου πέντε λεπτά προς την πλατεία. Μπορείς να δεις και τον χάρτη.
β) Στην Κυψέλη: Η ομάδα βρίσκεται επί της οδού Κύπρου 115, πολύ κοντά στην Πλατεία Κυψέλης. Φθάνεις με τα τρόλεϊ 2 και 4 που περνούν από την οδό Πανεπιστημίου (μετρό “Πανεπιστήμιο”). Κατεβαίνεις στη στάση Πλατεία Κυψέλης και η ομάδα είναι γύρω στα τρία λεπτά περπάτημα από εκεί. Ακόμη μπορείς να φθάσεις με όποιο λεωφορείο διασχίζει την οδό Πατησίων και σταματά στη στάση “Καλλιφρονά”. Τέλος, μπορείς να πάρεις από το μετρό της Πανόρμου το λεωφορείο 036, το οποίο τερματίζει στην πλατεία Κυψέλης. Μπορείς να δεις και τον χάρτη.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Πάρε τηλέφωνο τους φίλους σου και έλα να σε δούμε από αυτή την Κυριακή στα εντευκτήριά μας! Σε περιμένουμε!

Υ.Γ.: Ρίχνε ματιές σε αυτή την ανάρτηση… Μπορεί να προστεθούν και άλλες ημερομηνίες!!