Χαρ. Αγωνίστριες Γυμνασίου: Μια μικρή εκδρομή που είχε πολλά!

Με όπλο την αγάπη για το συνάνθρωπο ξεκινήσαμε την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011, οι Χ.Α. Γυμνασίου, για μια ξεχωριστή ευκαιρία! Μια εξόρμηση αγάπης στο Ασκληπιείο της Βούλας! Εκκλησιαστήκαμε στον Άγιο Παντελεήμονα που βρίσκεται στο χώρο του νοσοκομείου και έπειτα γεμίσαμε τους διαδρόμους του νοσοκομείου με ευχές, χαμόγελα και τραγούδια. Μερικές από εμάς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους ασθενείς στα δωμάτιά τους μοιράζοντάς τους ωφέλιμα περιοδικά και να νιώσουν τη χαρά που τους προξενούσε η αναπάντεχη παρουσία μας. Ιδιαίτερη εντύπωση μας προξένησε η δεκτικότητα των ασθενών και των συγγενών. «Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε», ακούγαμε συχνά και παίρναμε θάρρος για να συνεχίσουμε…

Η επίσκεψή μας τελείωσε εκεί απ’ όπου και ξεκίνησε: από το ναό του νοσοκομείου. Ακούσαμε λόγια ωφέλιμα από τον ιερέα του ναού και είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να προσκυνήσουμε το λείψανο του Αγίου Παντελεήμονα.

Φανερά ενισχυμένες και ψυχικά ωφελημένες από τη σύντομη αλλά τόσο πλούσια επίσκεψη, κατευθυνθήκαμε στη θάλασσα…. Μα γιατί άλλο; Για περίπατο και παιχνίδι!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα κοινή μας ευκαιρία!

Facebooktwitterpinterestmail

2 thoughts on “Χαρ. Αγωνίστριες Γυμνασίου: Μια μικρή εκδρομή που είχε πολλά!

 • 11 Μαρτίου 2011, 22:18
  Permalink

  Τέλειαααα!!! Η εκδρομή ήταν μαι μαγευτική ευκαιρία επικοινωνίας με τον άρρωστο αδελφό! Επιτέλους, βρεθήκαμε ξανά όλες μαζί μετά από τόσο καιρό σε ένα κλίμα αγάπης, χαράς και προσφοράς! Ο κοινός εκκλησιασμός, η επαφή με τους ασθενείς, τα θεόπνευστα λόγια του ιερέα, καθώς και η απίθανη βόλτα στη παραλία, συνοδευμένη με απίστευτα παιχνίδια γέμισε τις μπαταρίες μας! Ευχαριστούμε που κοπιάζετε για μας! Ευχαριστούμε για όλα!

  Καλή Σαρακοστή!

  Σχολιάστε
 • 20 Μαρτίου 2011, 13:39
  Permalink

  Μπράβο κορίτσια πάντα τέτοια, να πηγαίνετε και να πηγαίνουμε όλες. Να έρθετε και σε εμάς στο Πύργο. Καλή Σαρακοστή σε όλες μας

  Σχολιάστε
Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *