Με όπλο την αγάπη για το συνάνθρωπο ξεκινήσαμε την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011, οι Χ.Α. Γυμνασίου, για μια ξεχωριστή ευκαιρία! Μια εξόρμηση αγάπης στο Ασκληπιείο της Βούλας! Εκκλησιαστήκαμε στον Άγιο Παντελεήμονα που βρίσκεται στο χώρο του νοσοκομείου και έπειτα γεμίσαμε τους διαδρόμους του νοσοκομείου με ευχές, χαμόγελα και τραγούδια. Μερικές από εμάς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους ασθενείς στα δωμάτιά τους μοιράζοντάς τους ωφέλιμα περιοδικά και να νιώσουν τη χαρά που τους προξενούσε η αναπάντεχη παρουσία μας. Ιδιαίτερη εντύπωση μας προξένησε η δεκτικότητα των ασθενών και των συγγενών. «Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε», ακούγαμε συχνά και παίρναμε θάρρος για να συνεχίσουμε…

Η επίσκεψή μας τελείωσε εκεί απ’ όπου και ξεκίνησε: από το ναό του νοσοκομείου. Ακούσαμε λόγια ωφέλιμα από τον ιερέα του ναού και είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να προσκυνήσουμε το λείψανο του Αγίου Παντελεήμονα.

Φανερά ενισχυμένες και ψυχικά ωφελημένες από τη σύντομη αλλά τόσο πλούσια επίσκεψη, κατευθυνθήκαμε στη θάλασσα…. Μα γιατί άλλο; Για περίπατο και παιχνίδι!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα κοινή μας ευκαιρία!