Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Τα νέα μας

4η Πανελλήνια συνάντηση Χαρούμενων Αγωνιστριών

11 Ιανουαρίου, 2024|Τα νέα μας|3 Comments

548 Χαρούμενες Αγωνίστριες Λυκείου 23 πόλεις 13 πούλμαν για τη μεταφορά μας 2 μέρες στην Αθήνα αμέτρητες εμπειρίες άπειρες δοξολογίες στο Θεό...   Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο των ΧΑ Λυκείου πέρασε στην ιστορία!

Χαρούμενες… στην Εύβοια!

21 Μαρτίου, 2023|Τα νέα μας|0 Comments

Ανταπόκριση από την εκδρομή των ΧΑ Γυμνασίου στην Εύβοια και στον άγιο Ιωάννη των Ρώσο.

Μαθητές

Οι Χριστιανικές ομάδες Βέροιας είναι ο νεανικός τομέας της «Χριστιανικής Ένωσης Βεροίας», που δραστηριοποιείται στην πόλη της Βέροιας από το 1932. Η «Χριστιανική Ένωση» είναι γνωστή στο ευρύτερο κοινό της Βέροιας για το πολύπλευρο πνευματικό έργο της με ομιλίες, γιορτές και διάφορες άλλες εκδηλώσεις πνευματικού και εθνικού περιεχομένου…

Στις νεανικές ομάδες των «Χαρούμενων Αγωνιστών», που γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να προβληματιστούν, να συζητήσουν, να γνωριστούν μεταξύ τους… να αναπτυχθεί γνήσια φιλία! Το επιστέγασμα όμως όλων των παραπάνω είναι η κατασκήνωση, που λειτουργεί κάθε χρόνο στο Βέρμιο και η οποία αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα σε μαγευτικό πράσινο και χριστιανικό περιβάλλον… Αξίζει να το ζήσεις!

Συγκεντρώσεις

Δημοτικό:
Σάββατο 18:15

Γυμνάσιο:
Σάββατο 18:30

Λύκειο:
Σάββατο 19:00

Εντευκτήριο

Το εντευκτήριο μάς περιμένει για ποικιλία επιτραπέζιων παιχνιδιών και ποδοσφαιράκι, πινγκ-πονγκ, PlayStation κ.ά. κάθε Σαββατο από τις 17:30 και σε άλλες έκτακτες ευκαιρίες!

Φωτογραφίες

Κατασκήνωση

Κάθε καλοκαίρι μάς περιμένουν 2 αξέχαστες εβδομάδες στην πανέμορφη κατασκήνωσή μας, στο Βέρμιο!

Μαθήτριες

Συγκεντρώσεις

Δημοτικό:
Σάββατο 10:30 – 12:00 και 16:30 – 18:00

Γυμνάσιο – Λύκειο:
Σάββατο 16:30 – 18:00

Κατασκήνωση