Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Αγόρια
Κορίτσια

Τα νέα μας

Τα νέα μας

Αγόρια
Κορίτσια

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ Χριστουγεννιάτικη-Πρωτοχρονιάτικη ΓΙΟΡΤΗ για παιδιά Δημοτικού

22 Δεκεμβρίου, 2021|Ανακοινώσεις|0 Comments

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:00 τα "Χελιδόνια του Χριστού" σε συνεργασία με την "5η ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ" θα πραγματοποιήσουν μια Χριστουγεννιάτικη - Πρωτοχρονιάτικη γιορτή για παιδιά Δημοτικού.   Η σύνδεση θα πραγματοποιηθεί μέσω zoom στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://us06web.zoom.us/j/82414492876

To φιλόξενο κτίριο της οδού Τομπάζη κάθε Παρασκεύη και Σάββατο ζωντανεύει από χαρούμενες παιδικές φωνές. Οι ομάδες των «Χ.Α.» και των «Χελιδονιών» μάς περιμένουν για συζήτηση, προβληματισμό, παιχνίδι και καλή παρέα! Στο παρεκκλήσιο μας, αφιερωμένο στους Τρεις Ιεράρχες, ζούμε στιγμές κατανυκτικές με Θ. Λειτουργίες, εσπερινούς, παρακλήσεις. Οι ομάδες μας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με αξέχαστες εκδρομές και μας συντροφεύουν όλο το χρόνο με γιορτές, χορωδίες, θεατρικά και επισκέψεις αγάπης! Το καλοκαίρι συναντιόμαστε στις φιλόξενες κατασκηνώσεις μας: στην Άγκυρα οι μαθητές και στη Δίβρη οι μαθήτριες. Σας περιμένουμε όλους και όλες!

Φωτογραφίες

Κατασκηνώσεις

Τα «Χελιδόνια» (μαθητές από Δ’ Δημοτικού και πάνω) και οι «Χαρούμενοι Αγωνιστές» Γυμνασίου και Λυκείου συμμετέχουν κάθε καλοκαίρι στην κατασκήνωση της Άγκυρας, στην Παναγοπούλα Αχαΐας.

Άγκυρα

Στην κατασκήνωση της Δίβρης, στην ορεινή Ηλεία, κάθε καλοκαίρι υπάρχουν δύο κατασκηνωτικές περίοδοι: μία για «Χελιδόνια» (μαθήτριες Δημοτικού) και μία για «Χαρούμενες Αγωνίστριες» (μαθήτριες Γυμνασίου, Λυκείου και απόφοιτες).

Δίβρη