Μαθητές

Η κατασκήνωσή μας βρίσκεται στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων, σε μια πανέμορφη ελατόφυτη τοποθεσία και σε υψόμετρο 1250 μέτρων, γεμάτη από την ομορφιά και την χάρη που άφησε το Παντοδύναμο χέρι του Δημιουργού Θεού.

Ο κάθε επισκέπτης μένει έκθαμβος από το τοπίο και την πανοραμική θέα της οροσειράς της Πίνδου, όπου και είναι κτισμένη η κατασκήνωση μας.

Κάποιος είπε κάποτε ότι είναι πραγματικά “μια ζωγραφιά του παραδείσου, μια κατασκήνωση όνειρο”!

Αλλά και οι δεκάδες παιδικές φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών που περνούν ευχάριστα και άνετα στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς σ’ αυτήν, αυτό ακριβώς μαρτυρούν!

Ζουν στιγμές μοναδικές μέσα στην φύση, με χαρούμενη συντροφιά, πολύ παιχνίδι, καλό φαγητό, πολλή ξεκούραση και άφθονες ευκαιρίες και εκπλήξεις. Ορειβασίες, εξορμήσεις στις υψηλές κορυφές των βουνών, πολλά ομαδικά παιχνίδια και πάνω απ’ όλα ζωή κοντά στον Θεό με προσευχή, εξομολόγηση και Θεία Λατρεία είναι λίγες από τις ευκαιρίες που έχουν οι Κατασκηνωτές στην διάθεση τους!

Περιμένουμε παλαιούς και νέους φίλους, «Χαρούμενους Αγωνιστές» και «Χελιδόνια», να ζήσουμε όλοι μαζί στιγμές αδελφοσύνης και χαράς κοντά στον Θεό!

Σας περιμένουμε

Φωτογραφίες

Μαθήτριες

Σχετικές Σελίδες